Αλλαγές

Πιστεύουμε  ότι οι πελάτες μας  είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που πωλούνται απο το toyplus.gr  και  τις   υπηρεσίες που παρέχουμε.  Εάν κατά το χρονικό διάστημα των επόμενων 10 ημερολογιακών  ημερών μετά την αγορά σας δεν είσαστε 100% ευχαριστημένοι, μπορείτε να αλλάξετε  το προιόν  με  ένα άλλο προιόν από τον κατάλογό μας, ίδιας αξίας με το επιστρεφόμενο. (επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής).

Αλλαγές ή Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός  10 ημερολογιακών ημερών, παραθέτοντας τα στοιχεία σας,  την απόδειξη λιανικής και  το δελτίο αποστολής. Το επιστρεφόμενο προιόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με την πλήρη, συσκευασία  και όλο το περιεχόμενο αυτής όπως έντυπο οδηγιών χρήσεως, αυτοκόλλητα, φορτιστές, μπαταρίες κτλ.
Παρακαλώ σημειώστε ότι όλες οι επιστροφές πρέπει να είναι σε θέση μεταπώλησης, δηλαδή αχρησιμοποίητο προιόν, στην κατάσταση που το παραλάβατε και στην αρχική του συσκευασία. Λυπούμαστε αλλά δεν θα μπορέσουμε να προβούμε σε αλλαγή αν  το εμπορεύμα είναι ανοιγμένο  και /ή δεν μπορεί να μεταπωληθεί.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχόν προβλήματα, βλάβες ή ελαττώματα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, και θα  σας δώσουμε ένα ολοκαίνουργιο προιόν σε αντικατάσταση χωρίς επιπλέον κόστος. Σε περιπτώσεις ελαττωματικών εμπορευμάτων, μπορεί να γινει   αντικατάσταση  προιόντος  απευθείας από τον κατασκευαστή, γι 'αυτό είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την επιστροφή του προιόντος. Παρακαλούμε να  ληφθει υποψη ότι το κατεστραμμένο / ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε εμάς . Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως στο 2102927755 ή στείλτε μας email στο sales@toyplus.gr έτσι ώστε να μπορούμε να   κάνουμε τη διόρθωση!

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τυχόν έξοδα αποστολής που σχετίζονται με την  αλλαγή .  

Εποχιακά είδη 

Οι αποκριάτικες στολές αλλάζονται μόνο με αποκριάτικες στολές .

Τα σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες, δοχεία φαγητού, τσαντάκια φαγητού, παγούρια) αλλάζονται μόνο με σχολικά είδη.

Τα Χριστουγενιάτικα είδη αλλάζονται  μόνο με Χριστουγεννιάτικα.

Τα Πασχαλινά είδη αλλάζονται μόνο με Πασχαλινά.

Τα καλοκαιρινά είδη αλλάζονται μόνο με καλοκαιρινά είδη. Εξαιρούνται τα φουσκωτά τα οποία δεν αλλάζονται !

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

-Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής:

 Με αντικαταβολή(δηλαδή πληρώνετε την courier με την παραλαβή του προιόντος).

 Με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες μέσω της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Με κατάθεση σε έναν απο τους λογαριασμούς τραπέζης που θα βρείτε κατά την διαδικασία εξόφλησης.

Αφού καταθέσετε τα χρήματα πρέπει να μας τηλεφωνήσετε στο 210 2927755 ή να μας στείλετε στο sales@toyplus.gr  το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής,και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε το προιόν που έχετε επιλέξει.

Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Winbank  e-Commerce" της Πειραιώς Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

©2018 ToyPlus Παιχνίδια Εποχιακά
Created by Bitamin